Wij zijn kinderdagverblijf Kinderwereld en zitten bij  C.B.S. de Slagkrooie in het gebouw.

Wij bestaan uit de kinderopvang, peuteropvang en de BSO.

Wij werken met 4 vaste pedagogische medewerkers op de Slagkrooie, Priscilla, Lucianne, Chantal en Annet

Wij vertellen u graag even in het kort wat wij allemaal doen.

 

De Peuteropvang zit in een verticale groep samen met de kinderopvang. De peuteropvang is een gezellige, leerzame speelplek voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De peutergroep is van 8.00-8.30 uur tot 12.00 uur.

Naast activiteiten als muziek maken, peutergym, buiten spelen, knutselen en lezen, bieden wij ook het programma Uk en Puk aan. Deze vroeg- en voorschoolse educatie (VVE) sluit goed aan bij het basisonderwijs.  

Het Kinderdagverblijf biedt dagopvang aan kinderen tussen 0 en 4 jaar. Wij zijn in staat flexibele opvang aan te bieden. In overleg is er heel veel mogelijk.

De dagopvang heeft een verticale groep, waar de peuteropvang tussen 8 en 12 uur bij inzit. Dit houdt in dat alle kinderen in dezelfde groep worden opgevangen. 

Op de BSO bieden wij opvang aan voor alle kinderen in de basisschool leeftijd. De BSO kinderen worden in dezelfde ruimte opgevangen als de dagopvang kinderen. Hier eten en drinken we samen en spelen we samen. De kinderen van de BSO hebben ook hun eigen ruimte in het gebouw, waar ze zich heerlijk even kunnen terugtrekken en kunnen afzonderen van de kleinere kinderen. De kinderen kunnen hier hun eigen gang gaan met allerlei spelletjes, knutselspullen, puzzels etc. En bij slecht weer kunnen ze hier nog gebruik maken van de computer of televisie.

Samen met CBS de Slagkrooie hebben we een intensieve samenwerking en bereiden we de kinderen op deze manier goed voor op school en is de overgang naar groep 1 niet zo groot.

Wij zijn een enthousiast team en samen met alle kinderen maken we graag wandelingen door het dorp, bezoeken we Openluchtmuseum Ellert en Brammert, gaan we graag naar het bos of naar de kinderboerderij!

Persoonlijke aandacht en spelenderwijs leren staat voorop!

Bent u nieuwsgierig? kom gerust eens langs.