Nieuws uit groep 1 en 2

18 september 2020 - Groep 1

Nieuws uit groep 1 en 2

Na de herfstvakantie zijn we in de klas met een nieuw thema gestart, namelijk de herfst! Om het herfstgevoel in de klas te krijgen hebben de kinderen een (kruis) spin gevouwen of een paddenstoel gemaakt. Verder zijn ze bezig geweest met de begrippen: meer, minder, evenveel, minste en meeste. Ook hebben ze woorden bedacht met de letter h van herfst. Mochten de kinderen thuis spullen hebben met de letter h, dan mogen ze deze meenemen naar school (graag voorzien van naam). Deze week hebben de kinderen ook een herfstlied geleerd namelijk:

rikketikketik, rikketikketik, door de regen daar loop ik. stampen in een diepe plas, druppels op mijn regenjas, rikketikketik, rikketikketik, door de regen jij en ik.