Nieuws uit groep 4

18 november 2022 - Groep 4

Nieuws uit groep 4

Groep 4

Ze zeggen wel eens dat de tijd voorbij vliegt als je plezier hebt en de afgelopen weken bewees dat weer. Weken geleden leek het nog lang te gaan duren voordat ik zou vertrekken naar Slovenië maar twee keer knipperen met mijn ogen later en het is al zo ver.

De afgelopen weken hebben de klas en ik nog veel plezier gehad samen. We hebben hard gewerkt maar er was ook wel tijd voor ontspanning. Lekker lang lezen, spelen in het bos, afval verzamelen tijdens de Kinderboekenweek, bewegend leren en geregeld ook samen mooie gesprekken voeren.

Gisteren was de laatste dag. Een dag die we hebben afgesloten met spelletjes, wat lekkers en veel andere gezelligheid.

Ik wil alle geweldige kinderen, collega’s, ouders, verzorgers en andere betrokkenen bedanken voor de fijne tijd op de Slagkrooie. Vanaf dag 1 voelde de Slagkrooie vertrouwd en als thuis. De warmte van iedereen heeft daar zeker aan bijgedragen. Ik kijk uit naar het avontuur dat ik aanga in Slovenië en wie weet kruizen onze paden nog eens in de toekomst. Tot ziens, of op z’n Sloveens: Na svidenje