Nieuws uit groep 5 en 6

03 december 2021 - Groep 5

In groep 5/6 hebben we best een gekke regel. Vanaf groep 6 moeten we allemaal een mondkapje dragen als we in de gang zijn. Voor groep 5 is dit niet nodig, een apart verschil dus in de klas. Groep 6 moet hier nog best aan wennen. Sommige mondkapjes zijn nogal groot, bij de ander knapt plots een touwtje (neem dus altijd eentje extra mee!) Ook het vasthouden van de mondkapjes is nog even wennen. Sommigen houden het nog in hun hand gepropt, we gaan er goed op letten dat we de mondkapjes alleen bij de touwtjes vasthouden. De andere maatregelen zijn gelukkig goed te doen, het is fijn dat we op deze manier alsnog naar school kunnen blijven gaan.
Deze week hebben we ook weer een klassenvergadering gehad. Dit keer kon het veel korter omdat we al de goede kant op gaan! We zijn nu vooral bezig met doelen rondom het stiller blijven in de klas. Ontzettend fijn dat we verbeteringen blijven zien!
Verder hebben we een super leuke gymles gehad: Pietengym! We leven al toe naar ons Sinterklaasfeest komende vrijdag. Het schrijven van gedichten is nog best een ding, maar we hebben er vertrouwen in dat we er wat moois van zullen maken. Het wordt hoe dan ook een leuk feest. Wat fijn dat dit door mag gaan.’