Nieuws uit groep 3

29 juni 2022 - Groep 3

Groep 3

We zijn alweer bijna aan het eind van het schooljaar. Wat hebben we veel geleerd, wat hebben we veel gedaan en wat hebben we hard gewerkt. Dit is wat de kinderen het leukst vonden dit jaar. Macy en Nova Huisman vond knutselen het fijnst. Iris en Daan vond het fijn dat ze nieuwe dingen hebben geleerd van de juf. Mylan, Fleur, Mark en Stijn vonden het werken op de Chromebook het leukst. Nova Wever vond het fijn dat ze veel geleerd heeft dit jaar. Siem en Mike vonden het werken uit de Sprinter met rekenen erg leuk. Vera, Yinthe en Zoƫ vonden het mooi dat juf Reina in de klas kwam. Youri vond het fijn om met klei te werken. Jordi vond het fijn dat Juf Marjan een baby heeft gekregen. Hopelijk gaan ze het volgend jaar ook weer net zo leuk hebben als dit jaar.