Dit schooljaar bestaat groep 4 uit 17 hardwerkende en lieve leerlingen. Juf Imre staat de hele week voor de groep. Daarnaast zijn er ook verschillende onderwijsassistentes die ons helpen met leren en samen met ons werken.

Een van de belangrijkste dingen in groep 4 is lezen. Nadat we in groep 3 hebben leren lezen is het nu belangrijk om steeds beter en sneller te leren lezen. Gelukkig hebben wij een juf die erg gek is op lezen en voorlezen, hierdoor besteden we veel tijd aan lezen in onze klas.

Daarnaast rekenen we ook elke dag minstens een uur. We werken altijd twee dagen aan een nieuw doel en trainen daarnaast onze hersenen bij de conditietraining. Er is ook nog tijd om op de chromebook te werken aan opdrachten die we nog lastig vinden.

Naast de ‘standaard’ vakken is er ook tijd voor wereldoriëntatie, muziek en handvaardigheid. Hierbij leren we veel over Nederland en de wereld, verschillende kunstwerken en muziekstromingen en hoe we zelf kunst en muziek kunnen maken.

Elke week krijgen wij een weektaak. We kunnen hierop alvast lezen wat we die week gaan doen. Ook kunnen we hierop bijhouden wat we al af hebben gemaakt en wat we nog moeten maken.

We hebben twee keer in de week een gymles van een vakleerkracht. Op dinsdag geeft juf Daniëlle ons les in de speelzaal op school en op donderdag gaan we naar de grote gymzaal en krijgen we les van meester Rick.

2021DeSlagkrooieGroep4.jpg