Nieuws uit groep 7 en 8

18 januari 2019 - Groep 7

Nieuws uit groep 7 en 8

De eerste Opsteker van 2019 ligt voor u. Zo na de Kerstvakantie kijken we terug op een heel mooi Kerstfeest! Wat hebben jullie allemaal je best gedaan, jongens en meiden! Vele ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden hebben van jullie toneelstukjes en muziek genoten. Hopelijk is voor iedereen het nieuwe jaar ook goed begonnen!
De eerste maandag na de vakantie is, i.v.m. het vertrek van juf Ciska, juf Deniece in onze groep gestart. Juf Jolande is er ook vaak op woensdag en vrijdag, fijn dat we haar steeds vaker zien.
We zitten inmiddels middenin de Cito’s, dus de Kerstvakantie lijkt alweer lang geleden.
Gelukkig staan er ook nog leukere dingen op het programma de komende tijd, zoals op aanstaande maandag 21 januari een Dance-voorstelling in Aalden.
We worden om 10:00 uur in Aalden verwacht en vertrekken om 9:40 uur van school. De Dance workshop zal ongeveer 2,5 uur duren. Heeft u zin en tijd om mee te rijden graag aanmelden bij juf Jeannette of juf Deniece.
Verder is op woensdag 23 januari is het jaarlijkse voorleesontbijt. Alle ouders zijn welkom van 8:30-8:45 uur in de grote zaal voor de introductie. Daarna ontbijten we met de kinderen en wordt er uiteraard veel aandacht aan het voorlezen besteed. Hopelijk tot ziens de 23e!