Nieuws uit groep 7 en 8

15 april 2019 - Groep 7

Nieuws uit groep 7 en 8

Wat wordt er hard gewerkt… de kinderen uit groep 8 bereiden zich voor op hun eindtoets (wennen aan de vraagstelling, kiezen van het juiste meerkeuzeantwoord en dat samen bespreken, heel leerzaam!) Volgende week is het zover: dinsdag 16 en woensdag 17 april wordt de Cito-Eindtoets gemaakt. Om je goed te kunnen concentreren, mag je extra eten en drinken meenemen. Google eens wat een topsporter eet en drinkt, voordat hij een belangrijke prestatie moet neerzetten! Na tijd vieren we het einde van de Cito met wat snoep, wat jullie zelf mee mogen brengen.
Groep 7 krijgt deze twee morgens les buiten de klas van juf Jeannette. Juf Jolande is op dinsdag en woensdag ook aanwezig.
Morgen, vrijdag 12 april worden jullie om 9.15 uur op school verwacht om samen de Koningsspelen te openen. Na de laatste clinic mogen jullie zelf naar huis gaan. Dat is om ongeveer 12.45 uur. We hopen dat het zonnetje schijnt en we een sportieve ochtend hebben met elkaar. We bedanken vanaf deze plaats alvast alle vrijwilligers die deze Koningsspelen mogelijk maken; heel erg bedankt voor jullie inzet.

Op donderdag 18 april is de Paasviering met alle groepen in de schoolzaal. Na de lunch is de school om 13.00 uur uit.