Nieuws uit groep 5 en 6

18 januari 2019 - Groep 5

Nieuws uit groep 5 en 6

Inmiddels zitten de eerste weken van het nieuwe jaar er al weer op. Gelukkig is iedereen gezond en wel weer op school gekomen. Ook hebben we juf Deniece mogen verwelkomen. Zij is inmiddels ook gestart in onze groep. Juf Deniece, we wensen je een fijne tijd bij ons, en hopen dat je je gauw thuis voelt bij ons! We zijn alweer druk aan het werk. Afgelopen en aankomende week zijn we aan het werk met de Cito-toetsen. De kinderen doen goed hun best. Binnenkort start ons leesproject; het leesvirus. De kinderen hebben daar afgelopen woensdag een introductie op gehad. Woensdag 23 januari gaan we met elkaar gezellig ontbijten op school. De kinderen mogen verkleed op school komen, als ze dat leuk vinden. Onder het eten worden ze gezellig voorgelezen. We hopen op een gezellige morgen.