Nieuws uit groep 3 en 4

13 april 2018 - Groep 3

Nieuws uit groep 3 en 4

Het einde van kern 8 van veilig leren lezen is alweer in zicht voor groep 3. Wat wordt er hard gewerkt door iedereen! In groep 4 zijn we druk bezig met het thema “water” met taal. We hebben al een heel woordweb gemaakt voor onze woordmuur. Voor rekenen zitten we in beide groepen al in blok 5. In groep 4 hebben de eerste kinderen al een sticker gekregen voor de tafel van 1, 2, 3, 4, 5, en 10! Knap gedaan hoor! We hopen dat veel kinderen volgen. Het zou fijn zijn wanneer thuis de tafel van 3 nog even extra geoefend wordt, dan kunnen jullie hiervoor in ieder geval alvast een sticker verdienen. We hebben wat de gymlessen betreft mazzel, juf Annet en meester Jordy geven ons (ook de komende weken nog!) steeds leuke en spannende lessen!